Leukste online Roulette spellen

Online zijn er veel verschillende soorten Roulette spellen, sommige standaard en sommige uitgebreid met extra's. U zult verstelt staan hoeveel mogelijkheden en varianten er op een bestaand Roulette spel gemaakt kunnen worden.

Er zijn verschillende factoren waar u naar kunt kijken voordat u een Roulette spel uitkiest. Bent u een beginner is het verstandig eerst een Roulette spel te spelen waarbij een lage maximale inzet geldt en waarbij een standaard speeltafel gebruikt wordt. Ook is het handig dat u een Roulette spel kiest waarbij de uitleg direct verschijnt wanneer u over de vlakken beweegt met uw muis.

Bent u een ervaren Roulette speler dan kunt u ervoor kiezen een Roulette spel te spelen waarbij u meer kunt inzetten en waarbij u op een extra tafel in kunt zetten op series of het zero-spel of het burenspel kunt spelen.

Denk goed na over wat voor u de belangrijkste factoren zijn om rekening mee te houden bij het kiezen van een spel en maak uw keus. Wij hebben voor u de leukste spellen alvast op een rij gezet.

De leukste en populairste roulette games

Premier Roulette

Premier Roulette

Premier Roulette is een zeer uitgebreide versie van het traditionele Roulette spel. Naast een standaard Roulette tafel is een extra tafel toegevoegd waarop u zowel het burenspel kunt spelen als kunt inzetten op series.

Daarnaast is ook de extra optie toegevoegd waarbij u kunt inzetten op alle getallen van zwart of alle getallen van rood. U zet dan in op een serie van 8 rode of zwarte getallen. U zet 4 fiches in die gesplitst worden over de 8 getallen.

U kunt uw statistieken bijhouden en er geldt een hoge maximale inzet dan bij de standaard spellen die meer geschikt zijn voor beginners.

Multi Wheel Roulette Gold

Multi Wheel Roulette Gold

Dit is een erg speciaal en leuk Roulette spel. U heeft de keuze uit 8 Roulette wielen. Naar keuze kunt u bepaalde wielen aan of uit zetten. U kunt in totaal maximaal met 8 Roulette wielen en minimaal met 1 Roulette wiel spelen. Stel u zet 3 in op nummer 32 en u speelt met 4 Roulette wielen dan zet u in totaal 4x3= 12 fiches in. U kunt zelf kiezen met welke Roulette wielen u wilt spelen.

Buiten de extra Roulette wielen om bestaat het Roulette spel uit een eenvoudige Roulette tafel zonder extra toevoegingen. Aan de zijkant wordt een optie aangeboden om de extra tafel met het burenspel en de series uit te schuiven. Hierop kan dan ook ingezet worden. Ook voor dit Roulette spel geldt een hogere maximale totaal inzet dan voor de genoemde gratis Roulette spellen op de pagina.

In tegenstelling tot de eerder genoemde spellen op de pagina gratis Roulette spellen wordt niet direct de uitleg getoond wanneer u over de verschillende vlakken gaat met uw muis. Deze versie van Roulette is daarom meer geschikt voor ervaren spelers.

French Roulette

French Roulette

Voor deze versie van online Roulette geldt een maximale totaal inzet van 100. Voldoende wanneer u alleen voor plezier speelt of kennis wilt maken met het Roulette spel.

Deze versie van het online Roulette spel heeft naast de standaard Roulette tafel nog een extra optie. Namelijk het 0-spel ofwel het zero-spel. Bij deze optie zet u 4 fiches in op 7 nummers rond de 0. Dit Roulette spel is verder duidelijk en overzichtelijk. Het is voorzien van een duidelijke uitleg en een van de leukste spellen voor beginners.